Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Amin, Shimaa A."'
Autor:
Amin, Shimaa Ibrahim1 (AUTHOR) Shimaaamin02@gmail.com, Mahdy, Rehab S.1 (AUTHOR), El-Shafei, Dalia A.2 (AUTHOR), Elmasry, Nagda1 (AUTHOR), Eldawy, Hassan3 (AUTHOR), MagdyAbdalla, Rana3 (AUTHOR), Fouad, Eman1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Middle East Current Psychiatry. 9/5/2024, Vol. 31 Issue 1, p1-8. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amin, Shimaa Ibrahim1 (AUTHOR) shimaaamin02@gmail.com, Salah EL-Deen, Ghada Mohamed1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Middle East Current Psychiatry. 5/10/2021, Vol. 28 Issue 1, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Asian Food Science Journal. 5:1-9
Publikováno v:
South Asian Journal of Research in Microbiology. :1-12
Aims: Production of gellan gum by Sphingomoas paucimobilis from whey was optimized by different fermentation techniques. Study Design: Study the growth behavior of Sphingomoas paucimobilis was cultivated on 40% sweet whey medium in the bioreactor as