Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Amilograph"'
Publikováno v:
Tikrit Journal for Agricultural Sciences, Vol 21, Iss 4 (2021)
The study aimed to replace 3 and 4% of wheat flour with grape seed powder to improve the nutritional value of wheat flour and improve the rheological properties of wheat flour paste. The results of the chemical composition of wheat flour and grape se
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc408f60e4314890996f2a76311f2d22
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
The aim of this work was to determine the quality of 6 different types of industrially produced pasta samples. Three pasta samples were produced from mixture (70:30) of Triticum durum and Triticum aestivum wheat semolina. For production of other 3 sa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4f6a3464536201685577378eb0ac20da
https://www.bib.irb.hr/592021
https://www.bib.irb.hr/592021
Autor:
Janulevičiūtė, Aušra
Darbo apimtis: 44 puslapiai, 8 lentelės, 24 paveikslai, priedai 24 puslapiai. Naudoti 35 literatūros šaltiniai. Darbo tikslas - nustatyti kviečių grūdų ir jų produktų kokybės rodiklių įtaką tešlos fizikinėms-technologinėms savybėms.
Externí odkaz:
http://vddb.library.lt/fedora/get/LT-eLABa-0001:E.02~2009~D_20090609_120728-41398/DS.005.0.01.ETD
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.