Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Amiet, L."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sizzano F; Oenology Research Group, Department of Plant Production Systems, Agroscope, 1260 Nyon, Switzerland., Blackford M; Oenology Research Group, Department of Plant Production Systems, Agroscope, 1260 Nyon, Switzerland.; Viticulture and Oenology, HES-SO University of Applied Sciences and Arts Western Switzerland, 1260 Nyon, Switzerland., Berthoud H; Ferments Research Group, Department of Development of Analytical Methods, Agroscope, 3003 Liebefeld, Switzerland., Amiet L; Oenology Research Group, Department of Plant Production Systems, Agroscope, 1260 Nyon, Switzerland., Bailly S; Oenology Research Group, Department of Plant Production Systems, Agroscope, 1260 Nyon, Switzerland., Vuichard F; Wine Quality Group, Department of Development of Analytical Methods, Agroscope, 1260 Nyon, Switzerland., Monnard C; Wine Quality Group, Department of Development of Analytical Methods, Agroscope, 1260 Nyon, Switzerland., Bieri S; Wine Quality Group, Department of Development of Analytical Methods, Agroscope, 1260 Nyon, Switzerland., Spring JL; Viticulture Research Group, Department of Plant Production Systems, Agroscope, 1009 Pully, Switzerland., Barth Y; Plants and Pathogens Research Group, Geneva School of Engineering, Architecture, and Landscape (HEPIA), HES-SO University of Applied Sciences and Arts Western Switzerland, 1202 Geneva, Switzerland., Descombes C; Plants and Pathogens Research Group, Geneva School of Engineering, Architecture, and Landscape (HEPIA), HES-SO University of Applied Sciences and Arts Western Switzerland, 1202 Geneva, Switzerland., Lefort F; Plants and Pathogens Research Group, Geneva School of Engineering, Architecture, and Landscape (HEPIA), HES-SO University of Applied Sciences and Arts Western Switzerland, 1202 Geneva, Switzerland., Cléroux M; Viticulture and Oenology, HES-SO University of Applied Sciences and Arts Western Switzerland, 1260 Nyon, Switzerland., Simonin S; Viticulture and Oenology, HES-SO University of Applied Sciences and Arts Western Switzerland, 1260 Nyon, Switzerland., Chappuis C; Viticulture and Oenology, HES-SO University of Applied Sciences and Arts Western Switzerland, 1260 Nyon, Switzerland., Bourdin G; Oenology Research Group, Department of Plant Production Systems, Agroscope, 1260 Nyon, Switzerland., Bach B; Viticulture and Oenology, HES-SO University of Applied Sciences and Arts Western Switzerland, 1260 Nyon, Switzerland.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Dec 14; Vol. 12 (24). Date of Electronic Publication: 2023 Dec 14.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 15, p 02013 (2019)
Sulphur dioxide (SO2) antiseptic and antioxidant role allows it to preserve the wine from oxygen's negative effects. However, its use is increasingly challenged by the concerns of consumers and producers who want to limit the chemical inputs in wines
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f3757ac5e3c342778a9b24f34455c6a0
Autor:
Roca, P., Blackford, M., Koestel, C., Beldame, G., Amiet, L., Bach, B., Bourdin, G., Rösti, J.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences; 2019, Vol. 15, p1-5, 5p
Publikováno v:
Chemical Engineering Communications. 2023, Vol. 210 Issue 12, p2174-2188. 15p.
Autor:
Amiet, L.-M.
Th.--Méd.--Bordeaux, 1882.
Bordeaux - 1882 - série 4, n ° 27.
Bordeaux - 1882 - série 4, n ° 27.
Externí odkaz:
http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb36848439g
Autor:
Talnikar*, Vivek D.1 (AUTHOR), Deorukhkar, Onkar A.1 (AUTHOR), Katariya, Amit2 (AUTHOR), Mahajan, Yogesh S.1 (AUTHOR) yogesh_mahajan66@yahoo.com
Publikováno v:
Chemical Engineering Communications. 2017, Vol. 204 Issue 3, p356-364. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.