Zobrazeno 1 - 10
of 172
pro vyhledávání: '"Amft, J."'
Autor:
Gharibzahedi SMT; Institute of Materials Science, Faculty of Engineering, Kiel University, 24143 Kiel, Germany., Moghadam M; Institute of Human Nutrition and Food Science, Division of Food Technology, Kiel University, 24118 Kiel, Germany., Amft J; Institute of Human Nutrition and Food Science, Division of Food Technology, Kiel University, 24118 Kiel, Germany., Tolun A; Institute of Materials Science, Faculty of Engineering, Kiel University, 24143 Kiel, Germany., Hasabnis G; Institute of Materials Science, Faculty of Engineering, Kiel University, 24143 Kiel, Germany., Altintas Z; Institute of Materials Science, Faculty of Engineering, Kiel University, 24143 Kiel, Germany.; Kiel Nano, Surface and Interface Science-KiNSIS, Kiel University, 24118 Kiel, Germany.
Publikováno v:
Molecules (Basel, Switzerland) [Molecules] 2023 Nov 07; Vol. 28 (22). Date of Electronic Publication: 2023 Nov 07.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Estuaries and Coasts, 2009 May 01. 32(3), 573-592.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40663565
Autor:
Blanton, J.O., Garrett, A.J., Bollinger, J.S., Hayes, D.W., Koffman, L.D., Amft, J., Moore, T.
Publikováno v:
In Estuarine, Coastal and Shelf Science 2010 87(2):333-345
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Estuarine, Coastal and Shelf Science October 2000 51(4):415-428
Autor:
Amft J; Institute of Human Nutrition and Food Science, Kiel University, Kiel, Germany. Electronic address: jamft@foodtech.uni-kiel.de., Steffen-Heins A; Institute of Human Nutrition and Food Science, Kiel University, Kiel, Germany. Electronic address: aheins@foodtech.uni-kiel.de., Schwarz K; Institute of Human Nutrition and Food Science, Kiel University, Kiel, Germany. Electronic address: kschwarz-2@foodtech.uni-kiel.de.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2020 Nov 30; Vol. 331, pp. 127314. Date of Electronic Publication: 2020 Jun 17.
Autor:
Savidge, D., Amft, J., Gargett, A., Archer, M., Conley, D., Voulgaris, G., Wyatt, L., Gurgel, K.-W.
Publikováno v:
2011 IEEE/OES 10th Current, Waves & Turbulence Measurements (CWTM); 2011, p31-38, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.