Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Amessis‐Ouchemoukh, Nadia"'
Effect of honey addition on physical properties, oxidative stability, and digestibility of margarine
Autor:
Guenaoui, Nawel a, ⁎, Ouchemoukh, Salim a, ⁎, Amessis-Ouchemoukh, Nadia b, Ayad, Rabha b, Moumeni, Lynda a, Zeroual, Brahim c, Hadjal, Samir c, Plazzotta, Stella d, ⁎⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 April 2025 470
Autor:
Sadou, Dyhia1 (AUTHOR) dyhia.sadou@univ-bejaia.dz, Amessis‐Ouchemoukh, Nadia1 (AUTHOR), Ouchemoukh, Salim2 (AUTHOR), Ayad, Rabha1 (AUTHOR), Guenaoui, Nawel2 (AUTHOR), Otmani, Amar2 (AUTHOR), Bachir‐bey, Mostapha2 (AUTHOR), Hadjal, Samir3 (AUTHOR), Madani, Khodir1,4 (AUTHOR)
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Nov2023, Vol. 125 Issue 11, p1-13. 13p.
Autor:
Guenaoui, Nawel, Ouchemoukh, Salim, Amessis-Ouchemoukh, Nadia, Ayad, Rabha, Pusșcaș, Andreea, Zeroual, Brahim, Hadjal, Samir, Mureșan, Vlad
Publikováno v:
Journal of Food Safety & Food Quality / Archiv für Lebensmittelhygiene; Nov/Dec2024, Vol. 75 Issue 6, p167-178, 12p
Autor:
Otmani, Amar, Amessis-Ouchemoukh, Nadia, Birinci, Ceren, Yahiaoui, Sonia, Kolayli, Sevgi, Rodríguez-Flores, Maria Shantal, Escuredo, Olga, Seijo, Maria Carmen, Ouchemoukh, Salim
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2021 42
Autor:
Zaidi, Hicham, Ouchemoukh, Salim, Amessis-Ouchemoukh, Nadia, Debbache, Nadjet, Pacheco, Rita, Serralheiro, M. Luisa, Araujo, M. Eduarda
Publikováno v:
In European Journal of Integrative Medicine January 2019 25:77-84
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ouchemoukh, Salim, Amessis-Ouchemoukh, Nadia, Gómez-Romero, María, Aboud, Farid, Giuseppe, Alonzo, Fernández-Gutiérrez, Alberto, Segura-Carretero, Antonio
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology November 2017 85 Part B:460-469
Autor:
Amessis-Ouchemoukh, Nadia, Ouchemoukh, Salim, Meziant, Nassima, Idiri, Yamina, Hernanz, Dolores, Stinco, Carla M., Rodríguez-Pulido, Francisco J., Heredia, Francisco J., Madani, Khodir, Luis, José
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products January 2017 95:6-17
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guenaoui, Nawel, Ouchemoukh, Salim, Amessis‐Ouchemoukh, Nadia, Otmani, Amar, Ayad, Rabha, Sadou, Dyhia, Pușcaș, Andreea, Mureșan, Vlad
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Jan2024, Vol. 89 Issue 1, p276-293, 18p