Zobrazeno 1 - 10
of 156
pro vyhledávání: '"Ames, JM"'
Accumulation of advanced glycation end products, measured as skin autofluorescence, in renal disease
Autor:
Hartog, JWL, De Vries, APJ, Lutgers, HL, Meerwaldt, R, Huisman, RM, Van Son, WJ, De Jong, PE, Smit, AJ, Baynes, JW, Monnier, VM, Ames, JM, Thorpe
Publikováno v:
MAILLARD REACTION: CHEMISTRY AT THE INTERFACE OF NUTRITION, AGING, AND DISEASE, 299-307
STARTPAGE=299;ENDPAGE=307;TITLE=MAILLARD REACTION: CHEMISTRY AT THE INTERFACE OF NUTRITION, AGING, AND DISEASE
STARTPAGE=299;ENDPAGE=307;TITLE=MAILLARD REACTION: CHEMISTRY AT THE INTERFACE OF NUTRITION, AGING, AND DISEASE
Advanced glycation end products (AGEs) accumulate during renal failure and dialysis. Kidney transplantation is thought to reverse this accumu- lation by restoring renal function. Using a noninvasive and validated autofluo- rescence reader, we evaluat
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 47:2355-2359
The volatile reaction products of aqueous mixtures comprising combinations of methionine, glucose, linoleic acid, and starch heated in a modified Likens-Nickerson apparatus were extracted and analyzed by gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS).
Publikováno v:
Università degli Studi di Siena-IRIS
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7ad61cab7fa5e330acb49711d46e43ac
http://hdl.handle.net/11365/11426
http://hdl.handle.net/11365/11426
Autor:
Meerwaldt, R, Links, T, Graaff, R, Thorpe, SR, Baynes, JW, Hartog, J, Gans, R, Smit, Andries, Monnier, VM, Ames, JM, Thorpe
Publikováno v:
MAILLARD REACTION: CHEMISTRY AT THE INTERFACE OF NUTRITION, AGING, AND DISEASE, 290-298
STARTPAGE=290;ENDPAGE=298;TITLE=MAILLARD REACTION: CHEMISTRY AT THE INTERFACE OF NUTRITION, AGING, AND DISEASE
STARTPAGE=290;ENDPAGE=298;TITLE=MAILLARD REACTION: CHEMISTRY AT THE INTERFACE OF NUTRITION, AGING, AND DISEASE
Accumulation of advanced glycation end products (AGEs) is thought to play a role in the pathogenesis of chronic complications of diabetes mellitus and renal failure. Several studies indicate that AGE accumulation in tissue may reflect the cumulative
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture 72 (1996): 97–103. doi:10.1002/(SICI)1097-0010(199609)72:1<97::AID-JSFA626>3.3.CO;2-H
info:cnr-pdr/source/autori:Bailey RG, Ames JM, Monti SM/titolo:An analysis of the non-volatile reaction products of aqueous Maillard model systems at pH 5, using reversed-phase HPLC with diode-array detection/doi:10.1002%2F(SICI)1097-0010(199609)72:1<97::AID-JSFA626>3.3.CO;2-H/rivista:Journal of the Science of Food and Agriculture/anno:1996/pagina_da:97/pagina_a:103/intervallo_pagine:97–103/volume:72
info:cnr-pdr/source/autori:Bailey RG, Ames JM, Monti SM/titolo:An analysis of the non-volatile reaction products of aqueous Maillard model systems at pH 5, using reversed-phase HPLC with diode-array detection/doi:10.1002%2F(SICI)1097-0010(199609)72:1<97::AID-JSFA626>3.3.CO;2-H/rivista:Journal of the Science of Food and Agriculture/anno:1996/pagina_da:97/pagina_a:103/intervallo_pagine:97–103/volume:72
An HPLC-diode array detection (HPLC-DAD) method was developed for the direct analysis of reaction products of aqueous Maillard model systems. The method was applied to mixtures of xylose or glucose refluxed with glycine or lysine for up to 120 min wi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::573d855c1fa043e432abbbba5d93a7d4
https://publications.cnr.it/doc/227993
https://publications.cnr.it/doc/227993
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.