Zobrazeno 1 - 10
of 22 335
pro vyhledávání: '"American Society for Nutrition"'
Autor:
Sorkin, John D *, Manary, Mark, Smeets, Paul AM, MacFarlane, Amanda J, Astrup, Arne, Prigeon, Ronald L, Hogans, Beth B, Odle, Jack, Davis, Teresa A, Tucker, Katherine L, Duggan, Christopher P, Tobias, Deirdre K
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition October 2021 114(4):1280-1285
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barquera, Simón1, García-Chávez, Claudia Gabriela1 gabriela.garcia@insp.mx, Navarro-Rosenblatt, Deborah2, Uauy, Ricardo3, Pérez-Escamilla, Rafael4, Martorell, Reynaldo5, Ramírez-Zea, Manuel6, Sánchez-Bazán, Karina1
Publikováno v:
Salud Pública de México. Sep/Oct2018, Vol. 60 Issue 5, p592-597. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Position of the Latin American Society of Nutrition (SLAN) on the management of conflict of interest
Autor:
Simón Barquera, Claudia Gabriela García-Chávez, Deborah Navarro-Rosenblatt, Ricardo Uauy, Rafael Pérez-Escamilla, Reynaldo Martorell, Manuel Ramírez-Zea, Karina Sánchez-Bazán
Publikováno v:
Salud Pública de México, Vol 60, Iss 5, sep-oct, Pp 592-597 (2018)
There is solid evidence documenting relationships between the food and beverage industry and academia that show that industry sponsored research is likely to bias results in favor of industry. In Latin America, examples of these situations have been
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1fdb0e9b64994a1bb52cbf3f616b10f6
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition November 2012 142(11):2065S-2072S
Autor:
Kamp, Barbara
Publikováno v:
In Journal of the American Dietetic Association 2010 110(3):463-472
Autor:
Jonnalagadda, Satya S. *, Harnack, Lisa, Hai Liu, Rui, McKeown, Nicola, Seal, Chris, Liu, Simin, Fahey, George C.
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition May 2011 141(5):1011S-1022S
Publikováno v:
In Journal of Nutrition Education and Behavior 2010 42(2):72-82
Autor:
Hill, James O 2
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition February 2009 89(2):477-484