Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"Ambrosiadis, Ioannis"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2012 135(4):2750-2755
Autor:
Magra, Taxiarchoula, Soultos, Nikolaos, Dovas, Chrysostomos, Papavergou, Ekaterini, Lazou, Thomai, Apostolakos, Ilias, Dimitreli, Georgia, Ambrosiadis, Ioannis
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology
Volume 59
Issue 3
Volume 59
Issue 3
Research background. Formulations based on vegetable or fish oil and modifications in the production technology of dry fermented sausages have emerged in recent years aiming to achieve the desirable target of reducing the fat content of these meat pr
Autor:
Ambrosiadis Ioannis, Dasiou Despina, Filioussis George, Avramidis Nicholaos, Papagianni Maria
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 5, Iss 1, p 30 (2006)
Abstract Background Successful application of growth inhibition techniques for quantitative determination of bacteriocins relies on the sensitivity of the applied indicator microorganism to the bacteriocin to which is exposed. However, information on
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3914a24640e46cb92ad6d0981e4e7b0
Autor:
Tzikas, Zissis1, Ambrosiadis, Ioannis1, Soultos, Nikolaos2 soultos@vet.auth.gr, Georgakis, Spyridon1
Publikováno v:
Fisheries Science. Apr2007, Vol. 73 Issue 2, p453-462. 10p. 4 Charts, 8 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.