Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Ambr®250"'
Publikováno v:
AMB Express, Vol 12, Iss 1, Pp 1-9 (2022)
Key points Trichoderma D-221704 produced 53 g L−1 mucic acid in fed batch culture at pH 4.0 Yeast extract was beneficial, but not essential for good mucic acid production The ambr®250 gave good, reproducible fed-batch cultivations with Trichoderma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d6a2bd1fba40476bb71046a6ab7e7b4f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
AMB Express. 12
Mucic acid, a diacid with potential use in the food, cosmetic, chemical and pharmaceutical industries, can be produced by microbial conversion of D-galacturonic acid, which is abundant in pectin. Using the ambr®250 bioreactor system, we found that a
Publikováno v:
Tamminen, A, Turunen, R, Barth, D, Vidgren, V & Wiebe, M G 2022, ' Use of ambr ® 250 to assess mucic acid production in fed-batch cultures of a marine Trichoderma sp. D-221704 ', AMB Express, vol. 12, 90 . https://doi.org/10.1186/s13568-022-01436-4
Mucic acid, a diacid with potential use in the food, cosmetic, chemical and pharmaceutical industries, can be produced by microbial conversion of D-galacturonic acid, which is abundant in pectin. Using the ambr®250 bioreactor system, we found that a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=355e65625b88::3675586e8368c9c3f4c4aefcdef76802
https://cris.vtt.fi/en/publications/f362d333-fa86-4a5d-8ed7-e7a1694a2384
https://cris.vtt.fi/en/publications/f362d333-fa86-4a5d-8ed7-e7a1694a2384
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.