Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Amazonian oils"'
Autor:
Kimberly Lozano-Garzón, Luisa L. Orduz-Díaz, Camilo Guerrero-Perilla, Willian Quintero-Mendoza, Marcela P. Carrillo, Juliana E. C. Cardona-Jaramillo
Publikováno v:
Biomolecules, Vol 13, Iss 6, p 985 (2023)
The Colombian Amazon is a megadiverse region with high potential for commercial use in the pharmaceutical, food, and cosmetic industries, constantly expanding and looking for new alternatives from natural resources; unfortunately, few characterizatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7aa7fc69d2244f8cbb927f548d6180ba
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 25, Iss 1, p D107 (2018)
The Amazon region has richness of oleaginous plants that have attracted attention due to its unique properties. Integrating local communities in an economic chain of valorization of fats/oils can enhance the social dimension of local oleaginous indus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f359e4141a8041aeabd066c54871de6e
Autor:
André Luis Willerding, Francisco Geraldo Mello da Rocha Carvalho Neto, Auricélia Matos da Gama, Cláudia Regina Ferreira Carioca, Luiz Antonio de Oliveira
Publikováno v:
Química Nova, Vol 35, Iss 9, Pp 1782-1786 (2012)
The data presented describe the development of an enzymatic process in vegetable oils. Six bacterial lipases were tested for their ability to hydrolyze. For each lipase assay, the p-NPP method was applied to obtain maximum enzymatic activities. The l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8233c5aa8d604b24a28c883b03e62ed4
Autor:
Cláudio Galuppo Diniz, Angelina De Almeida, Mireille Le Hyaric, Richard Michael Grazul, Vânia Lúcia da Silva, Lara Pereira Faza, Camila Guimarães De Almeida, Bianca Silva Ferreira
Publikováno v:
Molecules, Vol 16, Iss 7, Pp 5875-5885 (2011)
Pequi (Caryocar brasiliense Camb.), babaçu (Orbignya phalerata Mart.), buriti (Mauritia flexuosa), and passion fruit (Passiflora edulis) oils were studied to determine their antibacterial, antioxidant and cytotoxic activities, as well as their total
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3fb9891884bf40daa3c8c745981efe84
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.