Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Amazonian matrices"'
Autor:
D.C.S. da Silva, F.B. de Carvalho-Guimarães, I.P. Valente, N. Cunha, S.C. da C. Sanches, D.A. da Silva, J.O.C. Silva Júnior, L.H.M. da Silva, A.M. da C. Rodrigues
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 74, Iss 1 (2023)
Annatto seed oil (ASO) and cupuassu seed fat (CSF) were combined at the ratios: 30:70, 50:50, and 70:30 (% w/w). Their fatty acid profile, nutritional quality, FTIR (Fourier Transform Infrared) spectra, and rheological behavior were evaluated. ASO in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/823a005b2ea3427d9de16a2e9bc65f40
Autor:
da Silva, D. C. S.1, de Carvalho-Guimarães, F. B.2, Valente, I. P.1, Cunha, N.1, da C. Sanches, S. C.2, da Silva, D. A.1, Silva Júnior, J. O. C.2, da Silva, L. H. M.1 lhmeller@ufpa.br, da C. Rodrigues, A. M.1
Publikováno v:
Grasas y Aceites. Jan-Mar2023, Vol. 74 Issue 1, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.