Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Amaro-López Ma"'
Publikováno v:
Journal of Nutrition & Food Sciences.
The presence of heavy metals in foods may pose a risk to human health. The main objective of this paper is to carry out a risk assessment study of lead, cadmium and mercury intake by consumption of Spanish cheeses. In general, the concentration level
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sevillano-Morales JS; Departamento de Bromatología y Tecnología de los Alimentos, Universidad de Córdoba, Campus Universitario de Rabanales, Edificio Charles Darwin C-1, 14014, Córdoba, Spain., Sevillano-Caño J; Departamento de Bromatología y Tecnología de los Alimentos, Universidad de Córdoba, Campus Universitario de Rabanales, Edificio Charles Darwin C-1, 14014, Córdoba, Spain., Cámara-Martos F; Departamento de Bromatología y Tecnología de los Alimentos, Universidad de Córdoba, Campus Universitario de Rabanales, Edificio Charles Darwin C-1, 14014, Córdoba, Spain. bt2camaf@uco.es., Moreno-Ortega A; Departamento de Bromatología y Tecnología de los Alimentos, Universidad de Córdoba, Campus Universitario de Rabanales, Edificio Charles Darwin C-1, 14014, Córdoba, Spain., Amaro-López MA; Departamento de Bromatología y Tecnología de los Alimentos, Universidad de Córdoba, Campus Universitario de Rabanales, Edificio Charles Darwin C-1, 14014, Córdoba, Spain., Arenas-Casas A; Departamento de Bromatología y Tecnología de los Alimentos, Universidad de Córdoba, Campus Universitario de Rabanales, Edificio Charles Darwin C-1, 14014, Córdoba, Spain., Moreno-Rojas R; Departamento de Bromatología y Tecnología de los Alimentos, Universidad de Córdoba, Campus Universitario de Rabanales, Edificio Charles Darwin C-1, 14014, Córdoba, Spain.
Publikováno v:
Biological trace element research [Biol Trace Elem Res] 2021 May; Vol. 199 (5), pp. 1843-1854. Date of Electronic Publication: 2020 Jul 30.
Autor:
Jiménez-Martín D; Department of Animal Health, University of Cordoba, 14014, Cordoba, Spain., García-Bocanegra I; Department of Animal Health, University of Cordoba, 14014, Cordoba, Spain. Electronic address: nacho.garcia@uco.es., Almería S; Department of Health and Human Services, Food and Drug Administration, Center for Food Safety and Nutrition (CFSAN), Office of Applied Research and Safety Assessment (OARSA), Division of Virulence Assessment, Laurel, MD, 20708, USA., Castro-Scholten S; Department of Animal Health, University of Cordoba, 14014, Cordoba, Spain., Dubey JP; Animal Parasitic Disease Laboratory, United States Department of Agriculture, Agricultural Research Service, Beltsville Agricultural Research Center, Building 1001, BARC-East, Beltsville, MD, 20705-2350, USA., Amaro-López MA; Department of Bromatology and Food Technology, University of Cordoba, 14014, Cordoba, Spain., Cano-Terriza D; Department of Animal Health, University of Cordoba, 14014, Cordoba, Spain.
Publikováno v:
Preventive veterinary medicine [Prev Vet Med] 2020 Oct; Vol. 183, pp. 105137. Date of Electronic Publication: 2020 Sep 06.