Zobrazeno 1 - 10
of 74
pro vyhledávání: '"Amaranthus sp"'
Publikováno v:
Plant-Environment Interactions, Vol 3, Iss 5, Pp 212-225 (2022)
Abstract Drought and heat stress are major abiotic stress factors that limit photosynthesis and other related metabolic processes that hamper plant growth and productivity. Identifying plants that can tolerate abiotic stress conditions is essential f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/11bde9f71a414067b6570a8c6c8029f9
Publikováno v:
Scientific African, Vol 19, Iss , Pp e01503- (2023)
Listeria monocytogenes is a known pathogen that had been reported to be significant in biomedical field due to the role it played in both food and medical microbiology. This study examined the incidence of L. monocytogenes in selected irrigation wate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/406f90f92f6e45ecb83a6c78ee81460d
Autor:
Hamzeh Mafakheri, S. Mohsen Taghavi, Sadegh Zarei, Touraj Rahimi, Mohammad Sadegh Hasannezhad, Perrine Portier, Marion Fischer-Le Saux, Ivica Dimkić, Ralf Koebnik, Nemanja Kuzmanović, Ebrahim Osdaghi
Publikováno v:
Microbiology Spectrum, Vol 10, Iss 1 (2022)
ABSTRACT In summer 2019, widespread occurrence of crown gall disease caused by Agrobacterium spp. was observed on commercially grown ornamental plants in southern Iran. Beside agrobacteria, pale yellow-pigmented Gram-negative strains resembling the m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/95032fa6f9ec4acdb3ebcd9584de1c75
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Indonesian Journal of Chemistry, Vol 17, Iss 3, Pp 385-393 (2017)
Fermentation process on spinach (Amaranthus sp.) by Kombucha culture was done as an effort to recover naturally folic acid as bioactive components to increase smartness. The experimental activity was done by means of UF membrane (100,000 MWCO) fitted
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b07ea554088543be91b081fe966f70cd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Psodorov Đorđe B., Ačanski Marijana M., Vujić Đura N., Brkljača Jovana S., Psodorov Dragan Đ.
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 21, Iss 1-1, Pp 71-76 (2015)
Gas chromatography with mass spectrometry (GC-MS) was used for performing a qualitative analysis of liposoluble and hydrosoluble flour extracts of three genotypes of Amaranthus sp. All three samples were first defatted with hexane. Hexane extracts
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ab18ca5989f45f29e19d63594bec4ff
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Daniele Brandstetter Rodrigues, Thais D'Avila Rosa, Jonas Albandes Gularte, Diego Cardoso de Medeiros, Lilian Vanusa Madruga de Tunes
Publikováno v:
Revista Verde de Agroecologia e Desenvolvimento Sustentável, Vol 11, Iss 3 (2016)
O objetivo deste trabalho foi avaliar a influência da profundidade de semeadura na emergência de plântulas de sementes de amaranto e quinoa. Foram avaliados os efeitos das profundidades de 0; 0,5; 1,0; 1,5 e 2,5 cm para amaranto e de 0; 1,5; 2,5;
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/70f2cb666346446e94752b8d41a24c4d