Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Amapu, T.Y."'
Publikováno v:
UMYU Journal of Microbiology Research, Vol 2, Iss 1 (2017)
The study involved the isolation and identification of Lactic Acid Bacteria (LAB) from fermented rice dough and the use of the fermented rice dough for the production of ‘masa’. The study was aimed at determining the effect of the fermented rice
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4be7baceeea44ba19cd195ebec57d559
Publikováno v:
UMYU Journal of Microbiology Research, Vol 1, Iss 1 (2016)
The study was carried out to determine the effect of fermented dough (sourdough) containing lactic acid bacteria on the organoleptic quality and shelf life of bread. Spontaneous fermentation of three commonly used wheat flour was carried out for 120
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a339531358ec41608a08fa9a81f179a4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.