Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Amano, Yohei"'
Autor:
Amano, Yohei, Noguchi, Masayuki, Nakagomi, Madoka, Muratake, Hideaki, Fukasawa, Hiroshi, Shudo, Koichi
Publikováno v:
In Bioorganic & Medicinal Chemistry 15 July 2013 21(14):4342-4350
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 65:8691-8695
To clarify the characteristic sweet aroma of Wagyu (Japanese Black Cattle), aroma extraction dilution analysis (AEDA) was applied to the volatile fractions of Wagyu and Australia beefs. Some 20 odor-active peaks were detected, and 17 odorants were id
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry. 65(14)
The odorants contributing to the characteristic aroma of matcha were investigated by analysis of the headspace samples and the volatile fractions prepared by a combination of solvent extraction and the SAFE techniques using three matcha powders of di
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry; 20240101, Issue: Preprints
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Miyamoto, Maki1 (AUTHOR) maki.miyamoto@takeda.com, Iwasaki, Shinji1 (AUTHOR), Chisaki, Ikumi1 (AUTHOR), Nakagawa, Sayaka1 (AUTHOR), Amano, Nobuyuki1 (AUTHOR), Kosugi, Yohei1 (AUTHOR), Hirabayashi, Hideki1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Xenobiotica. Dec2019, Vol. 49 Issue 12, p1379-1387. 9p.