Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Amaniyah, Maghfirotul"'
Autor:
Amaniyah, Maghfirotul, Devitasari, Ajeng, Br Bangun, Jesika Putri, Priyadi, Dwi Ahmad, Prayitno, Salvian Setyo
Publikováno v:
BIO Web of Conferences; 11/25/2024, Vol. 143, p1-9, 9p
Autor:
Prastujati Anis Usfah, Amaniyah Maghfirotul, Priyadi Dwi Ahmad, Hertamawati Rosa Tri, Febiyan Zulfhan, Nabila Arina
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 90, p 05001 (2024)
Bekamal is a fermented meat typical of Banyuwangi Regency which is produced traditionally with the addition of sugar and salt as a preservative and flavor enhancer. The weakness of commercial bekamal takes a long time because the meat must be ferment
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc3becceb4bc4f508049b0c2956e9842
Autor:
Astuti, Dea Indriani, Purwasena, Isty Adhitya, Priharto, Neil, Ariadji, Tutuka, Afifah, Lulu Nur, Saputro, Rizky Budi, Aditiawati, Pingkan, Persada, Galang Putra, Ananggadipa, Abian Adyasa, Abqory, Muhammad Hidayat, Amaniyah, Maghfirotul, Dewi, Ussy Rusmiati
Publikováno v:
In Journal of Petroleum Science and Engineering January 2022 208 Part D
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Laksanawati, Trias Ayu, Khirzin, M. H., Amaniyah, Maghfirotul, Meidayanti, Karina, Deva, Bella Diah
Publikováno v:
Molekul: Jurnal Ilmiah Kimia Molekul; Mar2024, Vol. 19 Issue 1, p17-25, 9p
Publikováno v:
Jurnal Agroindustri Halal; des2023, Vol. 9 Issue 3, p289-299, 11p
Characterization of Composite Films from Taro Starch Modified with the Addition of Duck Bone Gelatin
Autor:
Ayu Laksanawati, Trias Ayu, Khirzin, Muhammad Habbib, Amaniyah, Maghfirotul, Meidayanti, Karina
Publikováno v:
Materials Science Forum; February 2024, Vol. 1114 Issue: 1 p53-61, 9p
Autor:
Perwitasari, Urip, Agustina, Nursita Tria, Pangestu, Radityo, Amanah, Siti, Saputra, Hendra, Andriani, Ade, Fahrurrozi, Juanssilfero, Ario Betha, Thontowi, Ahmad, Widyaningsih, Tri Dewanti, Eris, Deden Dewantara, Amaniyah, Maghfirotul, Yopi, Habibi, Muhammad Sidiq
Publikováno v:
Biomass Conversion & Biorefinery; Jun2023, Vol. 13 Issue 8, p7165-7173, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.