Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Amani, NG"'
Publikováno v:
Particulate Science & Technology; 2023, Vol. 41 Issue 1, p32-41, 10p
Autor:
Marianne Sindic, Yao Désiré Adjouman, Charlemagne Nindjin, Anne-Catherine Dalcq, F.A. Tetchi, Amani Ng
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Technology.
Starch is used in the production of edible biodegradable packaging as an attractive alternative to synthetic polymers because it is a natural biopolymer of low cost and high availability. Many studies have been carried out on films based on cassava s
Publikováno v:
Agronomie Africaine; Vol 21, No 1 (2009)
No Abstract.
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol 2, No 3 (2008); 324-330
The behaviour of starch during tuberization was carried out in order to determine the appropriate yam starch properties for industrial applications. Starch was isolated from “Kponan” variety of Dioscorea cayenensis-rotundata and submitted to func
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Tropical Science; March 2007, Vol. 47 Issue: 1 p33-37, 5p
Autor:
Sahoré, DA, Amani, NG
Publikováno v:
Tropical Science; September 2005, Vol. 45 Issue: 3 p110-113, 4p
Publikováno v:
Tropical Science; September 2005, Vol. 45 Issue: 3 p122-125, 4p