Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"Alzate, L"'
Publikováno v:
Journal of the Mechanics and Physics of Solids, Elsevier, 2013, \<10.1016/j.jmps.2012.10.012\>
Understanding the role played by the microstructure of materials on their macroscopic failure properties is an important challenge in solid mechanics. Indeed, when a crack propagates at a heterogeneous brittle interface, the front is trapped by tough
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1511.02050
Autor:
Phakatkar AH, Firlar E, Alzate L, Song B, Narayanan S, Rojaee R, Foroozan T, Deivanayagam R, Banner DJ, Shahbazian-Yassar R, Shokuhfar T
Publikováno v:
International Journal of Nanomedicine, Vol Volume 15, Pp 3071-3085 (2020)
Abhijit H Phakatkar,1 Emre Firlar,1– 3 Laura Alzate1,†, Boao Song,2 Surya Narayanan,1 Ramin Rojaee,2 Tara Foroozan,2 Ramasubramonian Deivanayagam,2 David James Banner,1 Reza Shahbazian-Yassar,2 Tolou Shokuhfar1 1Department of Bioengineering, Univ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a1f238afb274b3585406773d82d1d8b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of the Mechanics and Physics of Solids February 2013 61(2):311-324
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chapuis, Arnaud, Tran, Thierry, Giraldo Cuero, Fancisco Javier, Moreno Santander, Martín Alonso, Precoppe, Marcelo, Moreno Alzate, L., Pallet, Hugo, Belalcazar, John, Dufour, Dominique
The ultimate operation in the production process of cassava starch and flour, consists in drying the product from about 40% down to 13% moisture content, to ensure a long shelf-life. In small processing units, the starch is, in most cases, dried in t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3631::963fdeaba1fd3254251426da8a3061dc
http://agritrop.cirad.fr/590710/
http://agritrop.cirad.fr/590710/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.