Zobrazeno 1 - 10
of 230
pro vyhledávání: '"Alzamora, Stella"'
Autor:
Zhang, Zhepeng, Zhang, Yang, Wang, Chen, Liu, Xianjin, El-Seedi, Hesham R., Gómez, Paula L., Alzamora, Stella M., Zou, Xiaobo, Guo, Zhiming
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids December 2024 157
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Detection model transfer of apple soluble solids content based on NIR spectroscopy and deep learning
Autor:
Guo, Zhiming, Zhang, Yiyin, Wang, Junyi, Liu, Yuanyuan, Jayan, Heera, El-Seedi, Hesham R., Alzamora, Stella M., Gómez, Paula L., Zou, Xiaobo
Publikováno v:
In Computers and Electronics in Agriculture September 2023 212
Autor:
Casim, Silvina, Romero-Bernal, Angela Rocío, Contigiani, Eunice, Mazzobre, Florencia, Gómez, Paula Luisina, Alzamora, Stella Maris
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies May 2023 85
Autor:
Zuluaga-Calderón, Bibiana, González, Héctor Horacio Lucas, Alzamora, Stella Maris, Coronel, María Bernarda
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies January 2023 83
Autor:
Jaramillo Sánchez, Gabriela, Contigiani, Eunice V., Alzamora, Stella M. *, Santagapita, Patricio R. *
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis May 2022 108
Autor:
Jaramillo Sánchez, Gabriela, Contigiani, Eunice V., Coronel, María Bernarda, Alzamora, Stella M., García-Loredo, Analía, Nieto, Andrea B.
Publikováno v:
In Heliyon June 2021 7(6)
Autor:
Contigiani, Eunice V., Kronberg, María Florencia, Jaramillo Sánchez, Gabriela, Gómez, Paula L., García-Loredo, Analía B., Munarriz, Eliana, Alzamora, Stella M.
Publikováno v:
In Heliyon November 2020 6(11)
Autor:
Romero Bernal, Angela R., Contigiani, Eunice V., González, Héctor H.L., Alzamora, Stella M., Gómez, Paula L., Raffellini, Silvia
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 15 November 2019 309
Autor:
Zenklusen, María Helga, Coronel, María Bernarda, Castro, María Águeda, Alzamora, Stella Maris, González, Héctor Horacio Lucas
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies February 2018 45:161-168