Zobrazeno 1 - 10
of 130
pro vyhledávání: '"Alzahrani, Abdulhakeem"'
N-doped antioxidant carbon dots as a bimodal probe for nitrite detection in commercial meat products
Publikováno v:
In Diamond & Related Materials November 2024 149
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 5 October 2024 698
Autor:
Alzahrani, Abdulhakeem
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 July 2024 447
Autor:
Alzahrani, Abdulhakeem, Alsulami, Tawfiq, Salamatullah, Ahmad Mohammad, Alzahrani, Hind Saeed
Publikováno v:
In Journal of King Saud University - Science July 2024 36(6)
Autor:
Salamatullah, Ahmad Mohammad, Ahmed, Mohammed Asif, Hayat, Khizar, Husain, Fohad Mabood, Arzoo, Shaista, Alzahrani, Abdulhakeem, Alotaibi, Asdaf, Alyahya, Heba Khalil, Ahmad, Syed Rizwan
Publikováno v:
In Journal of King Saud University - Science January 2024 36(1)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Krishnamoorthy Rajapandiyan, Yehia Hany M., Abdul Hameed Meera Moydeen, Periyasamy Vaiyapuri Subbarayan, Alshuniaber Mohammad A., Alzahrani Abdulhakeem, Alshatwi Ali A.
Publikováno v:
Green Processing and Synthesis, Vol 11, Iss 1, Pp 974-986 (2022)
Nanoemulsions formulated using materials of the highest food grade are receiving significant attention in various industries, especially food-based applications. Food-grade nanoemulsions are suitable for delivering bioactive molecules and their bioav
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cbccc2062c93445a81c1ee3504fa1f1c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Khalid, Muhammad Zubair, Saima, Hafiza, Nadeem, Muhammad Tahir, Saeed, Kanza, Arshad, Muhammad Sajid, Khalid, Waseem, Rafique, Hamad, Fatima, Muqaddas, Alsulami, Tawfiq, Alzahrani, Abdulhakeem
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems; 2024, p1-17, 17p