Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "Alyona Mukhramova"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 2 of 2 pro vyhledávání: '"Alyona Mukhramova"'
1
Akademický článek
Technology for the production of extruded starter feed for juvenile fish
Autor: Maya Bektursunova, Valentina Sidorova, Saule Zhiyenbayeva, Alyona Mukhramova, Saule Assylbekova
Publikováno v: Наукові горизонти, Vol 27, Iss 9, Pp 42-53 (2024)
The latest advances in science, combined with the growing possibilities of modern technology, contributed to the improvement of fish feeding technology and fish farming in general. It is obvious that the expansion of the species composition of cultiv
Externí odkaz: https://doaj.org/article/55548d9d39ec4b9dabd9d042e5d5e7e6
Zobrazit plný text záznamu
2
Akademický článek
CHANGES IN THE QUALITY INDICATORS OF EXTRUDED STARTER COMPOUND FOOD FOR FISH DURING STORAGE
Autor: Maya Bektursunova, Assan Ospanov, Valentina Sidorova, Nadezda Yanvareva, Saule Zhiyenbayeva, Saule Assylbekova, Alyona Mukhramova
Publikováno v: Алматы технологиялық университетінің хабаршысы, Vol 0, Iss 3 (2022)
The dynamics of changes in the quality indicators of the starting compound feeds produced by extrusion for walleye, clary catfish and tilapia during their storage for 10 months has been studied.Warehousing was carried out in the spring-summer period,
Externí odkaz: https://doaj.org/article/9a351a57112f4bf0a98468c784ce73a0
Zobrazit plný text záznamu

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 2 Akademické články
  • 1 agriculture
  • 1 clary catfish
  • 1 fat
  • 1 feed ratio
  • 1 perch
  • 1 pike
  • 1 pike perch
  • 1 protein
  • 1 quality
  • 1 starter feed
  • 1 storage
  • 1 t1-995
  • 1 technology (general)
  • 1 tilapia
  • 1 almaty technological university
  • 1 zhytomyr national agroecological university
  • 1 алматы технологиялық университетінің хабаршысы
  • 1 наукові горизонти
  • 2 Directory of Open Access Journals

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......