Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Alves de Oliveira L"'
Autor:
Silva Lma, Soares Vidal C, Martins Rm, Brito E, Alves Filho Eg, Oliveira Wj, Alves de Oliveira L
Cassava is an important staple food for low income countries. However, its cooking characteristics are especially affected by genotype. In this study, two groups of genotypes, namely hard to cook (HTC) and easy to cook (ETC), harvested at different t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a23522e2eb87719f01d16d3fab3ddf8c
https://doi.org/10.26434/chemrxiv.13138349.v1
https://doi.org/10.26434/chemrxiv.13138349.v1
Publikováno v:
Eurpean society of veterinary and comparative nutrition
Eurpean society of veterinary and comparative nutrition, Sep 2020, Vila Real (Online), Portugal
Eurpean society of veterinary and comparative nutrition, Sep 2020, Vila Real (Online), Portugal
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::17f81401bc1808574fb5cadd23919e1c
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02920542
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02920542
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
23rd congress of the European Society of Veterinary and Comparative Nutrition (ESVCN 2019)
23rd congress of the European Society of Veterinary and Comparative Nutrition (ESVCN 2019), Sep 2019, Turin, Italy
23rd congress of the European Society of Veterinary and Comparative Nutrition (ESVCN 2019), Sep 2019, Turin, Italy
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::cfd6d703f9cf55ef13eaa68910902ddd
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02295150
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02295150
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Animal Science; August 2017, Vol. 95 Issue: 1, Number 1 Supplement 4 p318-319, 2p