Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"Alves, Ricardo Elesbào"'
Autor:
Corradin, Marina Dantas, Cassago, Alvaro Luis Lamas, de Lima, Maria Auxiliadora Coelho, de Oliveira, Viseldo Ribeiro, Ramires, Christiane Mendes Cassimiro, Alves, Ricardo Elesbão, Zocolo, Guilherme Julião, Da Costa, Fernando Batista
Publikováno v:
In Biochemical Systematics and Ecology December 2024 117
Autor:
de Oliveira, Milena Maria Tomaz, Albano-Machado, Francisca Gislene, Penha, Daniela Melo, Pinho, Monique Mourão, Natale, William, de Miranda, Maria Raquel Alcântara, Moura, Carlos Farley Herbster, Alves, Ricardo Elesbão, de Medeiros Corrêa, Márcio Cleber
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 25 August 2021 286
Autor:
Rufino, Maria do Socorro M., Pérez-Jiménez, Jara, Arranz, Sara, Alves, Ricardo Elesbão, de Brito, Edy S., Oliveira, Maria S.P., Saura-Calixto, Fulgencio
Publikováno v:
In Food Research International August 2011 44(7):2100-2106
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guedes, Jhonyson Arruda Carvalho, Santiago, Yuri Gomes, dos Reis Luz, Licia, Silva, Maria Francilene Souza, Ramires, Christiane Mendes Cassimiro, de Lima, Maria Auxiliadora Coelho, de Oliveira, Viseldo Ribeiro, do Ó Pessoa, Cláudia, Canuto, Kirley Marques, de Brito, Edy Sousa, F. Lima, Marcelo, Alves, Ricardo Elesbão, Zampieri, Davila, do Nascimento, Ronaldo Ferreira, Zocolo, Guilherme Julião *
Publikováno v:
In Phytochemistry Letters December 2020 40:26-36
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Análises Químicas, Propriedades Funcionais e Controle de Qualidade de Alimentos e Bebidas 2016:289
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.