Zobrazeno 1 - 10
of 1 043
pro vyhledávání: '"Alvarado-Morales M"'
Autor:
Visentin A; UCD School of Biosystems and Food Engineering, University College Dublin, Belfield, Dublin 4, Ireland. Electronic address: anna.visentin@ucdconnect.ie., Murphy CD; UCD School of Biomolecular and Biomedical Science, University College Dublin, Belfield, Dublin 4, Ireland; UCD Conway Institute, University College Dublin, Dublin 4, Ireland. Electronic address: cormac.d.murphy@ucd.ie., Alvarado-Morales M; Department of Chemical and Biochemical Engineering, Technical University of Denmark, Kgs. Lyngby DK-2800, Denmark. Electronic address: meal@kt.dtu.dk., Angelidaki I; Department of Chemical and Biochemical Engineering, Technical University of Denmark, Kgs. Lyngby DK-2800, Denmark. Electronic address: iria@kt.dtu.dk., Sweeney JB; UCD School of Biosystems and Food Engineering, University College Dublin, Belfield, Dublin 4, Ireland. Electronic address: joseph.sweeney@ucd.ie.
Publikováno v:
New biotechnology [N Biotechnol] 2024 Nov 25; Vol. 83, pp. 155-162. Date of Electronic Publication: 2024 Aug 10.
Autor:
Tsapekos, P., Khoshnevisan, B., Alvarado-Morales, M., Symeonidis, A., Kougias, P.G., Angelidaki, Irini
Publikováno v:
In Applied Energy 15 October 2019 252
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Chemical Engineering Research and Design 2009 87(9):1171-1183
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brojanigo S; Department of Agronomy Food Natural resources Animals and Environment (DAFNAE), Università degli Studi di Padova, Agripolis, Viale dell'Università 16, 35020 Legnaro, PD, Italy. Electronic address: silvia.brojanigo@phd.unipd.it., Alvarado-Morales M; Department of Chemical and Biochemical Engineering, Technical University of Denmark, DK-2800 Kgs Lyngby, Denmark. Electronic address: meal@kt.dtu.dk., Basaglia M; Department of Agronomy Food Natural resources Animals and Environment (DAFNAE), Università degli Studi di Padova, Agripolis, Viale dell'Università 16, 35020 Legnaro, PD, Italy. Electronic address: marina.basaglia@unipd.it., Casella S; Department of Agronomy Food Natural resources Animals and Environment (DAFNAE), Università degli Studi di Padova, Agripolis, Viale dell'Università 16, 35020 Legnaro, PD, Italy. Electronic address: sergio.casella@unipd.it., Favaro L; Department of Agronomy Food Natural resources Animals and Environment (DAFNAE), Università degli Studi di Padova, Agripolis, Viale dell'Università 16, 35020 Legnaro, PD, Italy. Electronic address: lorenzo.favaro@unipd.it., Angelidaki I; Department of Chemical and Biochemical Engineering, Technical University of Denmark, DK-2800 Kgs Lyngby, Denmark. Electronic address: iria@kt.dtu.dk.
Publikováno v:
The Science of the total environment [Sci Total Environ] 2022 Jun 15; Vol. 825, pp. 153931. Date of Electronic Publication: 2022 Feb 17.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.