Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Altunkaya, Arzu"'
Autor:
Altunkaya, Arzu1 (AUTHOR) arzualt@hacettepe.edu.tr
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. Aug2014, Vol. 17 Issue 7, p1490-1497. 8p.
Autor:
Altunkaya, Arzu1
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Feb2014, Vol. 38 Issue 1, p527-534. 8p.
Autor:
ALTUNKAYA, ARZU1, GÖKMEN, VURAL1
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Jun2012, Vol. 36 Issue 3, p268-274. 7p.
Autor:
Altunkaya, Arzu1 arzualt@hacettepe.edu.tr, Gökmen, Vural1
Publikováno v:
Food Technology & Biotechnology. Apr-Jun2011, Vol. 49 Issue 2, p249-256. 8p. 3 Charts, 2 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Altunkaya, Arzu
Bu çalışma ile bugüne kadar sadece enzimatik kaynaklı renk ve tat-koku bozulmalarından sorumlu olan oksidatif enzimlerin meyve ve sebzelerde doğal olarak bulunan ve antioksidan etkiye sahip askorbik asit, karotenoidler ve fenolik bileşiklerin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::bfa9da1bb306387e60415837d5fab66d
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/479103
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/479103
Autor:
Altunkaya, Arzu
Dünyada tahıl ürünleri arasında arpanın hayvan yemi, malt ürünleri ve insan gıdası olarak önemli bir yeri vardır. Arpa danesi karışık bağlı (l-3),(l-4)-P-D-glukan (P- glukan) içermektedir. Malt prosesi sırasında, arpa endosperm h
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::6043380690f0a840f012bc5c08819c13
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/483770
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/483770
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.