Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Alternative additives"'
Autor:
Nicola Mercanti, Monica Macaluso, Ylenia Pieracci, Francesco Brazzarola, Fabrizio Palla, Piero Giorgio Verdini, Angela Zinnai
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 15, Pp e35688- (2024)
Background: Understanding the shelf life of wine is complex and involves factors such as aroma preservation, flavour development and market acceptance. Ageing potential, crucial for flavour complexity, exposes wine to oxidation, influenced by oxygen,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/46ab493e0a774b5ea78488ff4a97dc34
Autor:
Aaron R. Bodie, Lindsey A. Wythe, Dana K. Dittoe, Michael J. Rothrock, Corliss A. O’Bryan, Steven C. Ricke
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 3, p 464 (2024)
Food additives are employed in the food industry to enhance the color, smell, and taste of foods, increase nutritional value, boost processing efficiency, and extend shelf life. Consumers are beginning to prioritize food ingredients that they perceiv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/634db230eb754d5c938e899f9fe1561e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 23, Iss 3 (2021)
ABSTRACT A total of 1500 day old broiler chicks were grouped into five treatments; each treatment group further consisted of six replicates. Group A was given a control diet having antibiotics. Group B and C were offered essential oil blend at the pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/25bebe21d4e44438ad438d3ba6f5f519
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Materials, Vol 14, Iss 20, p 6094 (2021)
Construction is among the leading industries/activities contributing the largest carbon footprint. This review paper aims to promote awareness of the sources of carbon footprint in the construction industry, from design to operation and management du
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/97424229e00b4b7694614623a2374de8
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 16, Iss 3, Pp 279-284 (2014)
This study aimed to evaluate diets supplemented with prebiotic, probiotic and symbiotic as an alternative to antibiotics on the performance and immune response against the virus of Newcastle disease in broiler chickens. 1,400 one-day old male Cobb 50
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ee9306d687f401e9d72665da8f3e4f8
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 15, Iss 4, Pp 295-300 (2013)
The objective of this study was to evaluate the effect of the dietary supplementation of phytogenic additives (PAs) and glutamine plus glutamic acid (Gln/Glu), associated or not, in replacement of antibiotic growth promoters and anticoccidials (AGP/A
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be2f6bcb4a7543b799c55534deba4052
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.