Zobrazeno 1 - 10
of 100
pro vyhledávání: '"Alternaria bataticola"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
DN Enyiukwu
Publikováno v:
Tropical Journal of Natural Product Research. 5:1493-1499
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Asian Journal of Applied Sciences. 5
Sweetpotato (Ipomoea batatas) an economically important food crop is affected by viral and fungal diseases. The most important fungal disease is Alternaria blight caused by Alternaria bataticola. Alternaria blight can be controlled using fungicides a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plant Pathology Journal. 7:118-119
In surveys conducted in 2001-03, the disease incidences in sweet potato ranged from 1 to 49% in Uganda. Symptoms typical of Alternaria leaf petiole and stem blight disease were observed. Symptoms initially manifested as small, dark gray to black oval
Publikováno v:
Descriptions of Fungi and Bacteria. 108
A description is provided for Alternaria bataticola . Information is included on the disease caused by the organism, its transmission, geographical distribution, and hosts. HOST: Ipomoea batatas . DISEASE: Leaf spot of Sweet Potato. GEOGRAPHICAL DIST
Autor:
Chalwe, Joseph Musonda
M. Tech. (Biotechnology, Department of Biotechnology, Faculty of applied and computer sciences) Vaal University of Technolog
Sweetpotato (Ipomoea batatas) is an important food crop that is grown in many countries. A number of viral and fungal sw
Sweetpotato (Ipomoea batatas) is an important food crop that is grown in many countries. A number of viral and fungal sw
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10352/298
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Tsuruta, M. Shirasaka
Publikováno v:
Archives of Biochemistry and Biophysics. 85:277-280