Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Altan, Can Okan"'
Autor:
Altan, Can Okan1 (AUTHOR), Turan, Hülya1 (AUTHOR), Kocatepe, Demet1 (AUTHOR) demetkocatepe@hotmail.com, Keskin, İrfan1 (AUTHOR), Köstekli, Bayram1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Nov2024, Vol. 12 Issue 11, p9268-9286. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Altan, Can Okan, Köstekli̇, Bayram, Çorapcı, Bengünur, İpar, Mehmet Sedat, Kocatepe, Demet, Turan, Hülya
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science June 2022 28
Publikováno v:
Food & Bioprocess Technology; Nov2024, Vol. 17 Issue 11, p3999-4024, 26p
Autor:
ALTAN, Can Okan1 okanaltan@sinop.edu.tr, KOCATEPE, Demet1, İPAR, Mehmet Sedat2, ÇORAPCI, Bengünur1, KÖSTEKLİ, Bayram1, TURAN, Hülya1
Publikováno v:
Journal of Agricultural Faculty of Gaziosmanpasa University / Gazi Osman Pasa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2023, Vol. 40 Issue 1, p41-49. 9p.
Publikováno v:
Ukrainian Food Journal. 2019, Vol. 8 Issue 3, p470-486. 17p.
Autor:
Altan, Can Okan
Bu araştırmada, Gökkuşağı alabalığından (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) iki farklı oranda mikrobiyal transglutaminaz (MTGaz) enzimi [(A Grubu: %0.5 MTGaz), (B Grubu: %1 MTGaz)] ilave edilerek üretilen köfteler, modifiye atmosfer paket
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::e7b244227bc27c7be1c3d3ea83d1d6b7
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/679298
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/679298
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
TURAN, HÜLYA, ÇORAPCI, BENGÜNUR, KESKİN, İRFAN, KÖSTEKLİ, BAYRAM, EYUBOGLU, ASİYE, ALTAN, CAN OKAN, KOCATEPE, DEMET
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati Fascicle VI: Food Technology / Analele Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, Fascicula VI: Tehnologia Produselor Alimentare; 2021, Vol. 45 Issue 1, p26-37, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.