Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Alrayes, B. F."'
Autor:
Bouras, N.1,2 noureddine_bouras@yahoo.fr, Alrayes, B. F.3, Mokrane, S.1, Bouras, H. D.4, Holtz, M. Â D.5, Badjah-Hadj-Ahmed, A. Y.6
Publikováno v:
Kemija u Industriji. 2022, Vol. 71 Issue 7/8, p465-471. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wu, Hanjing1 (AUTHOR), Lu, Peiyao1 (AUTHOR), Liu, Ziyao1 (AUTHOR), Sharifi‐Rad, Javad2 (AUTHOR) javad.sharifirad@gmail.com, Suleria, Hafiz A. R.1 (AUTHOR) hafiz.suleria@unimelb.edu.au
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jul2022, Vol. 10 Issue 7, p2408-2425. 18p.
Autor:
Ali, Rehab F. M.
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture; 2023, Vol. 9 Issue 2, p1-14, 14p
Autor:
Leo M.L. Nollet, Basil Munjanja
Ambient mass spectrometry—that is the use of mass spec but in the atmospheric environment—has been widely employed in food and environmental analysis. Ambient Mass Spectroscopy Techniques in Food and the Environment presents the theoretical under