Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Alp Erbay, Esen"'
Publikováno v:
BioNanoScience; Dec2024, Vol. 14 Issue 5, p4733-4751, 19p
Autor:
Alp-Erbay, Esen, Figueroa-Lopez, Kelly J., Lagaron, José M., Çağlak, Emre, Torres-Giner, Sergio *
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life December 2019 22
Autor:
Alp Erbay, Esen, Dağtekin, Büket Buşra (Gözü), Türe, Mustafa, Yeşilsu, Ahmet Faruk, Torres-Giner, Sergio
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology May 2017 78:340-351
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Thalassas: An International Journal of Marine Sciences; Oct2022, Vol. 38 Issue 2, p793-809, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Thalassas: An International Journal of Marine Sciences; October 2022, Vol. 38 Issue: 2 p793-809, 17p
Publikováno v:
Volume: 37, Issue: 2 113-123
Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences
Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences
Bu çalışmada; diyot dedektörü (DAD) donanımlı yüksek performanslı likit kromatografi (HPLC) ile balık etinde gerçekleştirilen amino asit analizinde, amino asit miktarını maksimize etmek için farklı hidrolizasyon prosedürleri gerçekl
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::1426e19a9ee7a8bbb8cefab32283a342
https://dergipark.org.tr/tr/pub/egejfas/issue/50158/581364
https://dergipark.org.tr/tr/pub/egejfas/issue/50158/581364