Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Alp, Halime"'
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2024 61
Publikováno v:
Journal of the Institute of Science & Technology / Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi. Mar2022, Vol. 12 Issue 1, p227-238. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karakaya, Mustafa (AUTHOR), Alp, Halime (AUTHOR)
Publikováno v:
Fleischwirtschaft. 3/24/2022, p130-137. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Web of Science
WOS: 000515445100072
This research determined the effects of three different dark coloured marinades containing black mulberry (MJ), grape (GJ) and pomegranate juices (PJ) on pH value, water holding capacity (WHC), cooking loss (CL) and colour (
This research determined the effects of three different dark coloured marinades containing black mulberry (MJ), grape (GJ) and pomegranate juices (PJ) on pH value, water holding capacity (WHC), cooking loss (CL) and colour (
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::549c8ddafdf3678e7dbd7f3bb384e690
https://hdl.handle.net/20.500.12395/38533
https://hdl.handle.net/20.500.12395/38533
Publikováno v:
Fleischwirtschaft; 2/12/2020, Issue 2, p88-93, 6p
Autor:
Alp, Halime
Bu araştırmada süt tozu ve soya ürünleri ile zenginleştirilmiş kek formülasyonunda transglutaminaz enziminin farklı kaynaklı proteinler üzerine etkisi araştırılmıştır. ki farklı tipteki una (Tip 550 ve kadayıflık un), zenginleşti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2f59098a92eb8179f950c3aeebd6499b
https://hdl.handle.net/20.500.12395/7375
https://hdl.handle.net/20.500.12395/7375
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.