Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Alp, Duygu"'
Autor:
Alp, Duygu1 duygualp1@gmail.com, Kuleaşan, Hakan2
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2022, Vol. 47 Issue 5, p790-803. 14p.
Autor:
Alp, Duygu1 duygualp1@gmail.com, Kuleaşan, Hakan1
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2019, Vol. 44 Issue 2, p191-201. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alp, Duygu
Bu çalışmanın amacı, farklı illerden temin edilen gıda ve bitkilerden laktik asit bakterileri izole edilerek probiyotik olma özellikleri ile in vitro bağırsak modelinde tutunma ve patojenlerin tutunmasını engelleme özelliklerinin belirle
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::05cbdd7a4c5679efa65a463b59237287
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/274604
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/274604
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alp, Duygu1, Öner, Zübeyde1 zubeydeoner@sdu.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2014, Vol. 39 Issue 6, p331-337. 7p. 4 Charts, 2 Graphs.