Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Alp, Ali Can"'
Publikováno v:
In Food and Humanity December 2024 3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alp, Ali Can
Bu çalışmada, Antalya ilinde tüketimi yaygın olan taze balıklarda ve ambalajlanmış çeşitli su ürünlerinde fitalat ester içeriklerinin tespit edilmesi ve tüketicilerin fitalat esterlerine maruz kalma düzeyi incelenmiştir. Farklı derin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4b76b63a162cad4c0ee21f347c5d2b1d
http://acikerisim.akdeniz.edu.tr/xmlui/handle/123456789/4332
http://acikerisim.akdeniz.edu.tr/xmlui/handle/123456789/4332
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; Jan2021, Vol. 45 Issue 1, p1-11, 11p
Autor:
Topuz, Osman Kadir, Yerlikaya, Pinar, Yatmaz, H. Aydan, Kaya, Adem, Alp, Ali Can, Kilic, Murat
Many mineral compounds, present in fish meat, are essential for human life at low concentrations. Humans need a steady supply of at least minerals to maintain health and optimal performance. The elements such as Fe, Cu, Mn and Zn are essential elemen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=r39c86a4b39b::805c59508f9d3f5533b42fac55e7c5ff
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/48451
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/48451