Zobrazeno 1 - 10
of 118
pro vyhledávání: '"Alonso, G. L."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural & Food Chemistry; 1/31/2024, Vol. 72 Issue 4, p1914-1927, 14p
Publikováno v:
Journal of Agricultural & Food Chemistry; 1/31/2024, Vol. 72 Issue 4, p1864-1877, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alonso, G. L.1 alonso@biofis.odon.uba.ar, González, D. A.1
Publikováno v:
Journal of Biological Physics. Oct2007, Vol. 33 Issue 5-6, p485-498. 14p. 2 Diagrams, 2 Charts, 7 Graphs.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2003, Vol. 15 Issue 2, p249. 10p. 3 Charts, 1 Graph.