Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Alomar, Daniel"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ciencia e investigación agraria, Volume: 45, Issue: 1, Pages: 11-20, Published: APR 2018
Improved plantain (Plantago lanceolata L.) and chicory (Cichorium intybus L.) are attractive forage species for finishing lambs and contain compounds that might protect sheep from gastrointestinal nematodes. This study compared the live weight gain a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______614::b916cf8a2c98fdb4f15ad4483c3227b7
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-16202018000100011&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-16202018000100011&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Veterinaria México. abr-jun2012, Vol. 43 Issue 2, p133-141. 9p.
Publikováno v:
Veterinaria México. abr-jun2012, Vol. 43 Issue 2, p133-141. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
McLean, Peter, Alomar, Daniel
Publikováno v:
Agro Sur; Vol. 39 Núm. 3 (2011); 157-164
The objective of this work was to test the effect of different managements at weaning on subsequent lamb growth. The study was conducted at Comuna Río Verde, Magallanes, in Chilean Western Patagonia. Three managements were studied in a factorial arr
Publikováno v:
Chilean journal of agricultural research, Volume: 71, Issue: 2, Pages: 258-266, Published: JUN 2011
In pasture-based dairy herds where silage is a widely adopted supplement, optimized feeding requires reliable estimations of nutritional quality of this conserved forage. Metabolizable energy, an important nutritional fraction, can be predicted from
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______614::d94bfdf0a4867b560ff00766cca4c56d
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-58392011000200011&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-58392011000200011&lng=en&tlng=en
Publikováno v:
Chilean journal of agricultural research, Volume: 71, Issue: 2, Pages: 249-257, Published: JUN 2011
Enzymatic in vitro digestibility has been studied as a method to predict energy values of forages for ruminants, although results have been affected by type of forage and methodological details of the technique. This work was performed to evaluate th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______614::3ede9858d519bf0ba88657a866274955
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-58392011000200010&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-58392011000200010&lng=en&tlng=en
Publikováno v:
Chilean journal of agricultural research, Volume: 69, Issue: 2, Pages: 198-206, Published: JUN 2009
Fast and precise analytical tools can contribute to optimize pasture management decisions. This work was carried out to evaluate the potential of one such technique, near infrared spectroscopy (NIRS), to predict the nutritional value of pastures with
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______614::381f8231e4c8dd7e22a4700b29d1fa65
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-58392009000200009&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-58392009000200009&lng=en&tlng=en