Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Almond portobello"'
Autor:
Maiara Andrade Carvalho, Rômulo César Clemente Toledo, Eduardo Valério de Barros Vilas-Boas, Eustáquio Souza Dias, Luiz Carlos Oliveira Lima
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 12, No 43 (2013); 6203-6209
β-Glucan is a polysaccharide with anticancer properties, and it is present in the mushroom Agaricus subrufescens . The aim of this study was to compare two analytical methods to quantify β-glucan in mushrooms and analyze the nutritional characteris
Autor:
Maia, S.C., Toledo, R.C.C., Almeida, A.P.M.M., da Silva, R., Rinker, D.L., Dias, E.S., Institute for Community Engaged Scholarship
This summary is a project of the Institute for Community Engaged Scholarship (ICES) at the University of Guelph, with project partners: the Catalyst Centre, SPARK Program at the University of Guelph, and Knowledge Mobilization Unit at York University
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______453::05654fb9d1c6e3dab6a69db85dc4e137
https://hdl.handle.net/10214/5686
https://hdl.handle.net/10214/5686
Publikováno v:
CIC Digital (CICBA)
Comisión de Investigaciones Científicas de la Provincia de Buenos Aires
instacron:CICBA
Comisión de Investigaciones Científicas de la Provincia de Buenos Aires
instacron:CICBA
Agaricus blazei is an edible and medicinal mushroom commonly cultivated on compost. However, non-composted substrates are being particularly studied for specialty mushrooms because their economic and labour advantages. Addition of salt minerals to th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::24aab0842439ce05ce81f66d6d2123ab
https://digital.cic.gba.gob.ar/handle/11746/4008
https://digital.cic.gba.gob.ar/handle/11746/4008
Agaricus blazei Murrill is actually one of the most promising mushrooms species. An adaptation from the traditional biphasic compost fermentation method for Agaricus bisporus cultivation has been used for its cultivation. To make mushroom production
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::86416e87ad98e263ed0d02b46edd170a
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0964830510001502
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0964830510001502
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.