Zobrazeno 1 - 10
of 34 810
pro vyhledávání: '"Almond, P"'
The study was carried out during 2017 to 2019 growing seasons at four locations in Sulaimani governorate and one location in Halabja governorate, in the Iraqi Kurdistan region including SH, M, Q, B and H. A huge number almond trees were observed for
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2409.14345
In response to the burgeoning global demand for premium agricultural products, particularly within the competitive nut market, this paper introduces an innovative methodology aimed at enhancing the grading process for almonds and their shells. Levera
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2408.11253
Publikováno v:
Nutrition and Dietary Supplements, Vol Volume 16, Pp 105-128 (2024)
Kawsar Alami, Zahra Nazari, Raheel Bayat, Aqdas Bayat, Somaya Qasemi, Fereshta Karimi, Maliha Sultani, Sayed Yousof Mousavi Department of Cognitive Neuroscience, Neuroscience Research Center, Kavosh Nonprofit Educational Research Institute, Kabul, Af
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ece6a5f452ce4eefb6809e73eea256af
Autor:
Jie MA, Ting ZHANG, Zhiyi ZHOU, Tao ZHANG, Junfei YU, Lingming KONG, Xuewen LI, Jianzhong ZHOU
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 13, Pp 150-158 (2024)
This study aimed to optimize the formula of plant-based almond yogurt to improve its quality and storage stability. Using sweet almonds as the main ingredient and adding conventional yogurt stabilizers such as emulsifiers and thickeners, plant-based
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1f8e8dff979f481dbd1b2c6d113f2e63
Autor:
Nader A. Salman, Sada Ghalib Al- Musawi, Ibrahim Mourad Mohammed, Talib Kh. Hussein, Zainab Samir
Publikováno v:
Journal of Nuts, Vol 15, Iss 3, Pp 263-272 (2024)
Heavy Whipping Cream (HWC) is rich in saturated fats, but excessive consumption may pose cardiovascular risks. This study explores fortifying HWC with antioxidant-packed pecan and almond powders to improve its lipid composition. We enriched HWC with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df1428da17cc4f088c7e08b706e64bbe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Valentina Lacivita, Antonio Derossi, Rossella Caporizzi, Carmela Lamacchia, Barbara Speranza, Angela Guerrieri, Angela Racioppo, Maria Rosaria Corbo, Milena Sinigaglia, Carla Severini
Publikováno v:
Future Foods, Vol 10, Iss , Pp 100398- (2024)
The search for a sustainable food system represents a major scientific challenge, as the food products and especially the waste/residues generated, in the various stages of the food chain, continue to grow. Almonds are appreciated worldwide for their
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c3f6b132da64b1280b1b83b28a8cb41
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.