Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Almli, V. L."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Non-thermal food processing technologies are becoming more important in the organic food sector because, beyond preserving the organic feature, they could offer organic products with additional benefits in terms of enhanced nutritional content and he
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::83a4519cb389dd4ba14e49791813e9b2
http://orgprints.org/34145/
http://orgprints.org/34145/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Video observation is gaining popularity as a data collection technique to study eating behavior. Traditional approaches to data analysis of video observations are based on static counts reporting the number of times an action occurs, disregarding the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d05d673ff54331beb221168009a5745f
http://hdl.handle.net/11588/848527
http://hdl.handle.net/11588/848527
Autor:
Asioli D; University of Reading, Reading, United Kingdom; NOFIMA AS, Norway; University of Arkansas, Fayetteville, AR, United States. Electronic address: d.asioli@reading.ac.uk., Rocha C; University of Porto, Portugal; SenseTest Lda, Portugal., Wongprawmas R; University of Bologna, Bologna, Italy., Popa M; University of Agronomical Sciences and Veterinary Medicine of Bucharest, Bucharest, Romania., Gogus F; Gaziantep University, Gaziantep, Turkey., Almli VL; NOFIMA AS, Norway.
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.) [Food Res Int] 2019 Jun; Vol. 120, pp. 763-775. Date of Electronic Publication: 2018 Nov 19.