Zobrazeno 1 - 10
of 1 799
pro vyhledávání: '"Almeida I"'
Publikováno v:
Cadernos de Saúde Pública, Vol 20, Iss 2, Pp 403-410 (2004)
Este estudo objetivou determinar a prevalência do traumatismo dentário na dentição permanente e observar associações com fatores predisponentes. Foi realizado um estudo transversal com escolares de 11 a 13 anos de Biguaçu, Santa Catarina, Bras
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad9e1671f55943d28e28286779de072a
Publikováno v:
Clinical Interventions in Aging, Vol Volume 19, Pp 277-287 (2024)
Dahan da Cunha Nascimento,1,* Nicholas Rolnick,2,* Isabella da Silva Almeida,3,* Gerson Cipriano Junior,4,* João Luiz Durigan3,* 1Physical Education Department, Universidade Católica de Brasília, Brasília, DF, Brazil; 2The Hum
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d5d6c0db3344e0ebb87d10657db6703
Publikováno v:
Pediatric Rheumatology Online Journal, Vol 9, Iss Suppl 1, p P234 (2011)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3638413522ce409caaa2e3548444d271
Publikováno v:
In Quaternary Science Reviews 1 June 2023 309
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Duarte, D.X., Pereira, P., Gameiro, G., Almeida, I., Milharadas, M., Cordeiro, S., Vieira, R., Antunes, P.J., Ferreira, N.J., Viana, J.C., Nunes, N., Viegas, V., Infante, V., Moleiro, F.
Publikováno v:
In Engineering Failure Analysis July 2019 101:329-341
Publikováno v:
In Quaternary Science Reviews 1 February 2019 205:166-181
Autor:
Oddy, J., Addy, J., Mead, A., Hall, C., Mackay, C., Ashfield, T., Mcdiarmid, F., Curtis, T. Y., Raffan, S., Wilkinson, M. D., Elmore, J. S., Cryer, N., Moreira de Almeida, I., Halford, N. G.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 71:3403-3413
The nutritional safety of wheat-based food products is compromised by the presence of the processing contaminant acrylamide. Reduction of the key acrylamide precursor, free (soluble, non-protein) asparagine, in wheat grain can be achieved through cro
Publikováno v:
In Journal of Colloid And Interface Science 1 January 2017 485:242-250