Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"Almeida, Osmar Patricio"'
Autor:
Pereira de Oliveira, Jocilane, Almeida, Osmar Patricio, Campelo, Pedro Henrique, Carneiro, Guilherme, de Oliveira Ferreira Rocha, Larissa, Santos, João H.P. M., Gomes da Costa, Joyce Maria
Publikováno v:
In LWT 1 May 2022 161
Autor:
Almeida, Osmar Patricio de
Publikováno v:
Repositório Institucional da UnicampUniversidade Estadual de CampinasUNICAMP.
Orientador: Yoon Kil Chang
Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-08-18T02:02:28Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Almeida_OsmarPatriciode_D.pdf: 100022462 byte
Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-08-18T02:02:28Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Almeida_OsmarPatriciode_D.pdf: 100022462 byte
Externí odkaz:
http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/255873
Autor:
Pedro, Irma Danielle Rodrigues, Almeida, Osmar Patricio, Martins, Helen Rodrigues, Lemos, Janaína de Alcântara, Branco de Barros, André Luís, Leite, Elaine Amaral, Carneiro, Guilherme
Publikováno v:
In Journal of Drug Delivery Science and Technology December 2019 54
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Almeida, Osmar Patricio de
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Orientador: Yoon Kil Chang Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos Resumo: Disponibilizar aos celíacos a variedade de alimentos que não lhes é permitida consumir tem sido um desafio aos pesquisado
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e4383c28c4cdb607f8c848badb3f5f7d
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2011.794633
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2011.794633
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Almeida, Osmar Patricio, de Freitas Marques, Maria Betânia, de Oliveira, Jocilane Pereira, da Costa, Joyce Maria Gomes, Rodrigues, Ana Paula, Yoshida, Maria Irene, Mussel, Wagner da Nova, Carneiro, Guilherme
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Feb2022, Vol. 59 Issue 2, p805-814, 10p
Autor:
Almeida, Osmar Patricio
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFVJM
Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri (UFVJM)
instacron:UFVJM
Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri (UFVJM)
instacron:UFVJM
rea de concentra??o: Pesquisa e Desenvolvimento de Insumos, F?rmacos e Medicamentos. Submitted by Jos? Henrique Henrique (jose.neves@ufvjm.edu.br) on 2020-03-04T16:44:17Z No. of bitstreams: 2 license_rdf: 0 bytes, checksum: d41d8cd98f00b204e9800998ec
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::e58768ac91f04f0c6537ab7da66ebb8e
http://acervo.ufvjm.edu.br/jspui/handle/1/2142
http://acervo.ufvjm.edu.br/jspui/handle/1/2142
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.