Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Almeida, Daiana"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liberal, Ângela, Almeida, Daiana, Fernandes, Ângela, Pereira, Carla, Ferreira, Isabel C.F.R., Vivar-Quintana, Ana María, Barros, Lillian
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 June 2023 411
Autor:
Sen, Umut, Almeida, Daiana, da Silveira, Tayse F. F., Pires, Tânia S. P., Añibarro-Ortega, Mikel, Mandim, Filipa, Barros, Lillian, Ferreira, Isabel C. F. R., Pereira, Helena, Fernandes, Ângela
Publikováno v:
Processes; Aug2024, Vol. 12 Issue 8, p1579, 11p
Autor:
Liberal, Ângela, Almeida, Daiana, Fernandes, Ângela, Pereira, Carla, Ferreira, Isabel CFR, Vivar‐Quintana, Ana María, Barros, Lillian
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jan2024, Vol. 104 Issue 1, p104-115, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Almeida, Daiana1 (AUTHOR) daiana@ipb.pt, Cardoso, Rossana V. C.1 (AUTHOR) rossana@ipb.pt, Pereira, Carla1 (AUTHOR) carlap@ipb.pt, Alves, Maria José1,2 (AUTHOR) maria.alves@ipb.pt, Ferreira, Isabel C. F. R.1 (AUTHOR) iferreira@ipb.pt, Zied, Diego Cunha3 (AUTHOR) dczied@gmail.com, Junior, Wagner G. Vieira4 (AUTHOR) vieira.jr@unesp.br, Caitano, Cinthia E. C.4 (AUTHOR) cinthia.cardoso@unesp.br, Fernandes, Ângela1 (AUTHOR) afeitor@ipb.pt, Barros, Lillian1 (AUTHOR) afeitor@ipb.pt
Publikováno v:
Journal of Fungi. Jun2022, Vol. 8 Issue 6, p616. 16p.
Autor:
Liberal, Ângela, Almeida, Daiana, Fernandes, Ângela, Vivar-Quintana, Ana Maria, Ferreira, Isabel C.F.R., Barros, Lillian
Lentils are part of an ancient culture, characterized for being a fast-cooking pulse consumed worldwide due to its richness in proteins, fibres, complex carbohydrates, and essential micronutrients. info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1255::db0764565cf949c44d7f304b2831096b
http://hdl.handle.net/10198/25656
http://hdl.handle.net/10198/25656
Autor:
Almeida, Daiana, Petropoulos, Spyridon Α., Pires, Tânia C.S., Ferreira, Isabel C.F.R., Fernandes, Ângela, Barros, Lillian
Onion (Allium cepa L.), an important vegetable crop, is widely cosumed not only for culinary but also for medicinal purposes due to its various biological properties, which are linked to the bioactive substances it contains. The authors are grateful
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1255::2242f1855caac18695f83f800b7993d3
http://hdl.handle.net/10198/27728
http://hdl.handle.net/10198/27728
Autor:
Liberal, Ângela, Almeida, Daiana, Fernandes, Ângela, Pereira, Carla, Ferreira, Isabel C.F.R., Vivar-Quintana, Ana Maria, Barros, Lillian
Lentis (Lens culinaris Medik) are a fast-cooking legume widely consumed around the world due to their valuable nutritional and chemical profiles. info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1255::8c00f86d12f6ff73edf0853c20f5268c
http://hdl.handle.net/10198/27582
http://hdl.handle.net/10198/27582