Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Alloui-Lombarkia Ourida"'
Publikováno v:
Annals: Food Science & Technology. 2018, Vol. 19 Issue 1, p135-145. 11p.
Autor:
Lekbir, Adel1 lekbiradel@yahoo.fr, Alloui Lombarkia, Ourida1, Haddad, Soumia1, Mizane, Bouchra1, Noui, Yassine1, Abdeddaim, Mouhamed1, Baississe, Salima1, Ferhat, Radhia2
Publikováno v:
Annals: Food Science & Technology. 2015, Vol. 16 Issue 1, p201-206. 6p.
The objective of this study was to optimize the extraction conditions for phenolic compounds, total flavonoids, and antioxidant activity from Deglet-Nour variety. The extraction of active components from natural sources depends on different factors.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a3ff0b5ea70a66b551167c3fef6ef090
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.