Zobrazeno 1 - 10
of 80
pro vyhledávání: '"Alliun cepa"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sirmayanti Sirmayanti
Publikováno v:
JOURNAL OF INFORMATICS AND TELECOMMUNICATION ENGINEERING. 4:343-354
Allium cepa L. (Shallots) is classified as a seasonal plant that requires special water treatment techniques correct ly and precise watering methods. Farmers in the highlands of Enrekang Regency, South Sulawesi, mostly still prefer watering this plan
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 9:1885-1892
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 980:012002
The productivity of shallots is influenced by bulb quality, disease, and low vigor characteristics, leading to many ideas for developing true shallot seed (TSS). TSS planting material advantage is the use of less seed, it can be said maintenance woul
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Oliveira Amatussi, Juliana1 (AUTHOR), Mógor, Átila Francisco1 (AUTHOR) afmogor@gmail.com, Cordeiro, Ely Cristina Negrelli1 (AUTHOR), Mógor, Gilda1 (AUTHOR), Marques, Harielly Marianne Costa1 (AUTHOR), de Lara, Gabriel Bocchetti1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Applied Phycology. Feb2023, Vol. 35 Issue 1, p483-493. 11p.
Autor:
Hamilton Justino Vieira, Francisco Olmar Gervini de Menezes Junior, Everton Blainski, Joelma Miszinski
Publikováno v:
Agropecuária Catarinense, Vol 34 (2021)
O objetivo deste trabalho foi indicar possíveis datas de semeaduras e de transplantes para o cultivar de cebola Empasc352 - Bola Precoce cultivado na região do Alto Vale do Itajaí em Ituporanga, Santa Catarina, baseado na disponibilidade térmica
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/623cb429016b48e990f347527e2cf599
Autor:
Silva, Edson
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSCUniversidade Federal de Santa CatarinaUFSC.
Dissertação (mestrado) - Universidade Federal de Santa Catarina, Centro de Ciências Agrárias. Curso de Pós-Graduação em Agroecossistemas
Made available in DSpace on 2012-10-17T00:32:24Z (GMT). No. of bitstreams: 0
Pesquisa realizada
Made available in DSpace on 2012-10-17T00:32:24Z (GMT). No. of bitstreams: 0
Pesquisa realizada
Externí odkaz:
http://repositorio.ufsc.br/xmlui/handle/123456789/77070
Autor:
Vieira, Hamilton Justino, de Menezes Junior, Francisco Olmar Gervini, Blainski, Everton, Miszinski, Joelma
Publikováno v:
Agropecuária Catarinense Journal; Vol. 34 No. 3 (2021); 37-42
Agropecuária Catarinense; v. 34 n. 3 (2021); 37-42
Agropecuária Catarinense
Empresa de Pesquisa Agropecuária e Extensão Rural de Santa Catarina (Epagri)
instacron:EPAGRI
Agropecuária Catarinense; v. 34 n. 3 (2021); 37-42
Agropecuária Catarinense
Empresa de Pesquisa Agropecuária e Extensão Rural de Santa Catarina (Epagri)
instacron:EPAGRI
The objective of this work was to indicate possible sowing and transplanting dates for the onion variety Empasc 352 - Bola Precoce cultivated in the Alto Vale do Itajaí region in Ituporanga, Santa Catarina, based on thermal availability per Degree-d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::321e944521554f6bfd7379273cf63f3f
https://publicacoes.epagri.sc.gov.br/rac/article/view/1047
https://publicacoes.epagri.sc.gov.br/rac/article/view/1047