Zobrazeno 1 - 10
of 131
pro vyhledávání: '"Allium cepa var. viviparum"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jakkrit Aisara, Jirat Wongsanittayarak, Nalapat Leangnim, Kraikrit Utama, Padchanee Sangthong, Woraprapa Sriyotai, Sugunya Mahatheeranont, Suphat Phongthai, Kridsada Unban, Saisamorn Lumyong, Chartchai Khanongnuch, Pairote Wongputtisin, Apinun Kanpiengjai
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 23, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
Abstract Background Yeast treatment has been used for purification of fructooligosaccharides (FOSs). However, the main drawback of this approach is that yeast can only partially remove sucrose from crude FOSs. The main objective of this research was
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c517abee4294e6abab429e6fd99d963
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Puizina, Jasna, Papeš, Dražena
Publikováno v:
Plant Systematics and Evolution, 1997 Mar 01. 208(1/2), 11-23.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23643315
Autor:
Puizina, Jasna, Papeš, Dražena
Publikováno v:
Plant Systematics and Evolution, 1996 Jan 01. 199(3/4), 203-215.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23642917
Autor:
Jakkrit Aisara, Pairote Wongputtisin, Somkid Deejing, Chutamas Maneewong, Kridsada Unban, Chartchai Khanongnuch, Paul Kosma, Markus Blaukopf, Apinun Kanpiengjai
Publikováno v:
Plants, Vol 10, Iss 11, p 2401 (2021)
Red onion is a popular ingredient in many Thai dishes and has recently been promoted for commercial cultivation. In this study, inulin-fructooligosaccharides (inulin-FOSs) were extracted from red onions in a simplified extraction method. The extract
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7e5b9b015cc49a98e8a95697e55eaa7
Autor:
LANGER, ANIMA, KOUL, A. K.
Publikováno v:
Current Science, 1984 Apr 01. 53(7), 383-384.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24086868
Autor:
Papeš, Dražena, Puizina, Jasna, Klein, Franz, Schweizer, Dieter, Bohanec, Borut, Javornik, Branka
Genomic fluorescent in situ hybridization was applied in the study of the genome organization and evolution of diploid (2n=2x=16) and triploid (2n=3x=24) viviparous onions (Allium cepa var. viviparum), traditionally cultivated in the seaside regions
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::169582a799e5b6c46fdfd432379f60d8
https://www.bib.irb.hr/5225
https://www.bib.irb.hr/5225
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.