Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Allergen thresholds"'
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 13, Pp e33316- (2024)
Heterogeneity and overuse of precautionary allergen labelling (PAL) in prepackaged foods have eroded its risk communication efficacy. Experts recommend applying PAL based on allergen concentration thresholds, but adoption remains limited. The aim of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43f3353e9da3495f9fde4b25bff51de5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Turner, Paul J, Baumert, Joseph L, Beyer, Kirsten, Brooke-Taylor, Simon, Comberiati, Pasquale, Crevel, René W R, Gerdts, Jennifer D, Gowland, M Hazel, Houben, Geert F, Hourihane, Jonathan O'B, Konstantinou, George N, La Vieille, Sébastien, Moya, Beatriz, Muraro, Antonella, Mills, E N Clare, Patel, Nandinee, Podestà, Marcia, Popping, Bert, Reese, Imke, Roberts, Graham, Said, Maria, Santos, Alexandra F, Schnadt, Sabine, Taylor, Steve L, Vlieg-Boerstra, Berber, Remington, Benjamin C
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e3786509c3272b055b566439f9c5427f
https://eprints.soton.ac.uk/454254/
https://eprints.soton.ac.uk/454254/
Autor:
W. Marty Blom, Rob J.B. Klemans, Steve L. Taylor, André C. Knulst, Joseph L. Baumert, Mark A. Blankestijn, Geert F. Houben, Benjamin C. Remington
Publikováno v:
Journal of Allergy and Clinical Immunology: In Practice, 5(2), 376–380. Elsevier
Background In food allergy, eliciting doses (EDs) of foods on a population level can improve risk management and labeling strategies for the food industry and regulatory authorities. Previously, data available for walnut were unsuitable to determine
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Allen, K.J., Remington, B.C., Baumert, J.L., Crevel, R.W.R., Houben, G.F., Brooke-Taylor, S., Kruizinga, A.G., Taylor, S.L.
Publikováno v:
Journal of Allergy and Clinical Immunology, 1, 133, 156-164
Background There has been a dramatic proliferation of precautionary labeling by manufacturers to mitigate the perceived risk from low-level contamination from allergens in food. This has resulted in a significant reduction in choice of potentially sa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2d28f7f910d5d2c49a51310d6517ea6e
http://resolver.tudelft.nl/uuid:fd8cba08-ac09-4289-85bf-26148a5402be
http://resolver.tudelft.nl/uuid:fd8cba08-ac09-4289-85bf-26148a5402be
Background There has been a dramatic proliferation of precautionary labeling by manufacturers to mitigate the perceived risk from low-level contamination from allergens in food. This has resulted in a significant reduction in choice of potentially sa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dris___00893::ad8bc14dc4560e2360144ec43b0a6636
http://resolver.tudelft.nl/uuid:fd8cba08-ac09-4289-85bf-26148a5402be
http://resolver.tudelft.nl/uuid:fd8cba08-ac09-4289-85bf-26148a5402be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.