Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"Allergen molecules"'
Autor:
Ludmila Peterkova, Daria Trifonova, Pia Gattinger, Margarete Focke-Tejkl, Victoria Garib, Nigora Magbulova, Gulnara Djambekova, Nodira Zakhidova, Mokhigul Ismatova, Bulent Enis Sekerel, Sevda Tuten Dal, Mikhail Tulaev, Michael Kundi, Walter Keller, Alexander Karaulov, Rudolf Valenta
Publikováno v:
Frontiers in Immunology, Vol 15 (2024)
Pollen from Salsola kali, i.e., saltwort, Russian thistle, is a major allergen source in the coastal regions of southern Europe, in Turkey, Central Asia, and Iran. S. kali-allergic patients mainly suffer from hay-fever (i.e., rhinitis and conjunctivi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e2c8e1041744a2b9d85c6b1955d2210
Publikováno v:
BMC Complementary Medicine and Therapies, Vol 21, Iss 1, Pp 1-14 (2021)
Abstract Background The latest coronavirus SARS-CoV-2, discovered in China and rapidly spread Worldwide. COVID-19 affected millions of people and killed hundreds of thousands worldwide. There are many ongoing studies investigating drug(s) suitable fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f2d3207770d44865bc19c54fb33c384b
Publikováno v:
Clinical and Translational Allergy, Vol 12, Iss 5, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract Background Sensitization to dog is an important risk factor for asthma in children, but the clinical relevance of IgE to available dog‐ and furry animal allergen molecules is uncertain. Methods Spirometry, methacholine challenge, fraction
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/40e8cf645f4a4764aaaf561290a258d5
Autor:
Verena Fuhrmann, Huey-Jy Huang, Aysegul Akarsu, Igor Shilovskiy, Olga Elisyutina, Musa Khaitov, Marianne van Hage, Birgit Linhart, Margarete Focke-Tejkl, Rudolf Valenta, Bulent Enis Sekerel
Publikováno v:
Frontiers in Immunology, Vol 12 (2021)
Peanuts and tree nuts are two of the most common elicitors of immunoglobulin E (IgE)-mediated food allergy. Nut allergy is frequently associated with systemic reactions and can lead to potentially life-threatening respiratory and circulatory symptoms
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff10b576d30449fdbb9080a7eb05135d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Astley, Siân, Finglas, Paul, Orsenigo, Federica, Wichers, Harry, Nitride, Chiara, Mills, E.N. Clare
In silico methods are an integral part of the allergenicity risk assessment process, both for novel foods and newly expressed proteins in Genetically Modified Organisms (GMOs) for food use. They help to identify novel proteins that have the potential
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::673ecbced87c897c3a0aeb5a291a4cbf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. B. Gea Kiewiet, Christian Lupinek, Susanne Vrtala, Sandra Wieser, Alexandra Baar, Renata Kiss, Inger Kull, Erik Melén, Magnus Wickman, Daniela Porta, Davide Gori, Ulrike Gehring, Rob Aalberse, Jordi Sunyer, Marie Standl, Joachim Heinrich, Dagmar Waiblinger, John Wright, Josep M. Antó, Jean Bousquet, Marianne van Hage, Rudolf Valenta
Data de publicació electrònica: 23-02-2023 Background: Understanding differences in sensitization profiles at the molecular allergen level is important for diagnosis, personalized treatment and prevention strategies in allergy. Methods: Immunoglobu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3dfc54ca0dec8349780a0c17a40ec879
http://hdl.handle.net/10230/57202
http://hdl.handle.net/10230/57202