Zobrazeno 1 - 10
of 116
pro vyhledávání: '"Allegro, Gianluca"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Allegro, Gianluca, Valentini, Gabriele, Sangiorgio, Daniela, Pastore, Chiara, Filippetti, Ilaria
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science; 2024, p1-10, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Valentini Gabriele, Pastore Chiara, Allegro Gianluca, Mazzoleni Riccardo, Colucci Emilia, Filippetti Ilaria
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 44, p 01003 (2022)
One of the first effects of climate change in wine-growing areas is the advancement of phenological stages, especially concerning early berry ripening. In this condition, the decoupling between technological and phenolic maturity often occurs. Anthoc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/878caf950b88417dbfaabbd46b2c25cb
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 14 April 2017 218:147-155
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 13, p 04003 (2019)
Delaying winter pruning until after budburst is a technique that can retard vine phenological phases and reduce grape sugar concentration at harvest. Given these characteristics, many studies have recently been conducted to verify the ability of prun
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7556dc14205c4f34a5b134f076126d57
Autor:
Pastore Chiara, Allegro Gianluca, Valentini Gabriele, Colucci Emilia, Battista Fabrizio, Filippetti Ilaria
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 13, p 03005 (2019)
The effect of biotic and abiotic elicitors on the secondary metabolism in grapevine is gaining a lot of interest, as it has been shown that they can increase the accumulation of phenolic compounds and anthocyanins in particular. The aim of this resea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ce0cdfbe0de4afdb15638177506d9fe
Autor:
Valentini Gabriele, Allegro Gianluca, Pastore Chiara, Colucci Emilia, Magnanini Eugenio, Filippetti Ilaria
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 13, p 04006 (2019)
The choice of training system may influence vineyard efficiency in terms of light interception and water consumption, particularly in the current context of climate change. On this basis, during the 2017 season, Sangiovese potted vines were grown out
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bdbe94a3e62342a3b18c96ace95d69b7