Zobrazeno 1 - 10
of 386
pro vyhledávání: '"Allaf, K"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Engineering in Agriculture, Environment and Food October 2018 11(4):220-231
Publikováno v:
In Renewable Energy July 2018 122:173-183
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Insects are increasingly being evaluated as promising protein sources for the food and feed sectors. However, to be accepted as a viable food source, insects must undergo proper processing. Drying is a crucial step in insect processing, as it inhibit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bd3ecdf552a109a291eb67560f5e39ee
Publikováno v:
Phytothérapie. Jun2021, Vol. 19 Issue 3, p184-189. 6p.
Autor:
Djilali, A. Benahmed, Benseddik, A., Metahri, M. S., Tadekkart, I., Benali, S. Ait, Naviev, M., Allaf, K.
Publikováno v:
Phytothérapie; avr-jui2023, Vol. 21 Issue 2/3, p130-136, 7p
Autor:
Téllez-Pérez, C., Sabah, M.M., Montejano-Gaitán, J.G., Sobolik, V., Martínez, C.-A., Allaf, K.
Publikováno v:
In Procedia Engineering 2012 42:978-1003