Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"Aliyu L"'
Publikováno v:
Annals of Global Health, Vol 85, Iss 1 (2019)
Abstract Global new-born mortality has shown steady decline over the last two decades, but this decline has been slowest in Sub-Saharan Africa (SSA). Perinatal asphyxia (PA) is a major cause of new-born deaths in this region and as such SSA now contr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76e5e2b9d0344a488e2e55bb9b6e9c54
Autor:
Aliyu L Dayyabu
Publikováno v:
Donald School Journal of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology. 16:222-237
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science, 2013 Jan 01. 27(1/2), 67-72.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/42882925
Autor:
Cafer Bal, Auwal S. Yunusa, Aliyu M. Abdu, Abdullahi A. Abdullahi, Aliyu L. Musa, Aliyu M. Sani
Publikováno v:
2021 2nd International Informatics and Software Engineering Conference (IISEC).
Autor:
Aliyu L Dayyabu
Publikováno v:
Donald School Journal of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology. 14:301-303
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aliyu Lawan, Alex Aubertin, Jane Mical, Joanne Hum, Michelle L Graf, Peter Marley, Zachary Bolton, David M Walton
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 19, Iss 8, p e0308625 (2024)
BackgroundLow back pain (LBP) is the leading global cause of years lived with disability. Of the biopsychosocial domains of health, social determinants of LBP remain under-researched. Socioeconomic status (SES) may be associated with the onset of new
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78c2382fa3c9466cb00f455d375fc171
Autor:
Aliyu L. S
Food spoilage is a multifarious process and excessive quantities of foods are lost as a result of microbial spoilage even with contemporary preservation practices. The high water activity in tomato makes it more vulnerable to spoilage by fungi. The f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::49ab8d9d48347a79de2b9e3db880c59a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.