Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Alitonou, GA"'
Autor:
Noudogbessi, Jp, Chalard, P., Figueredo, G., Alitonou, Ga, Agbangnan, P., Osseni, A., Avlessi, F., Chalchat, Jc, K. Sohounhloue, Dc
Publikováno v:
Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences
Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, B. M. Vrushabendra Swamy, 2013, 4, pp.28-37
Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 2013, 4, pp.28-37
Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, B. M. Vrushabendra Swamy, 2013, 4, pp.28-37
Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 2013, 4, pp.28-37
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ff71075b1098239c908cc6395ba4c751
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00950204
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00950204
Autor:
Alitonou, GA, Avlessi, F, Tchobo, F, Noudogbessi, J-P, Tonouhewa, A, Yehouenou, B, Menut, C, Sohounhloue, DK
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol 6, No 4 (2012); 1819-1827
The chemical composition of essential oils obtained from the leaves of Cymbopogon giganteus Chiov. and Cymbopogon schoenanthus (L.) Spreng, two Poaceae growing wild in Benin were analyzed by GC and GC/MS. The main constituents of Cymbopogon giganteus
Autor:
Alitonou, GA, Tchobo, FP, Avlessi, F, Yehouenou, B, Yedomonhan, P, Koudoro, AY, Menut, C, Sohounhloue, DK
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol 6, No 3 (2012); 1360-1367
The essential oil obtained by hydrodistillation from seeds of Syzygium aromaticum (Myrtaceae) growing in Benin was analyzed by gas chromatography (GC) and gas chromatography-mass spectrometry (GC/MS). Twenty-one components, which represented 99.4% of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Aromatherapy; Mar2006, Vol. 16 Issue 1, p37-41, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gani Issa A; Training and Research Laboratory in Applied Chemistry, Polytechnic School of Abomey-Calavi, University of Abomey-Calavi, Benin (LERCA/EPAC/UAC-Bénin), 01 BP 2009 Cotonou, Benin., Djossou AJ; Training and Research Laboratory in Applied Chemistry, Polytechnic School of Abomey-Calavi, University of Abomey-Calavi, Benin (LERCA/EPAC/UAC-Bénin), 01 BP 2009 Cotonou, Benin., Mazou M; Training and Research Laboratory in Applied Chemistry, Polytechnic School of Abomey-Calavi, University of Abomey-Calavi, Benin (LERCA/EPAC/UAC-Bénin), 01 BP 2009 Cotonou, Benin., Alitonou GA; Training and Research Laboratory in Applied Chemistry, Polytechnic School of Abomey-Calavi, University of Abomey-Calavi, Benin (LERCA/EPAC/UAC-Bénin), 01 BP 2009 Cotonou, Benin., Tchobo FP; Training and Research Laboratory in Applied Chemistry, Polytechnic School of Abomey-Calavi, University of Abomey-Calavi, Benin (LERCA/EPAC/UAC-Bénin), 01 BP 2009 Cotonou, Benin.
Publikováno v:
International journal of food science [Int J Food Sci] 2022 Jul 28; Vol. 2022, pp. 7722138. Date of Electronic Publication: 2022 Jul 28 (Print Publication: 2022).
Autor:
Noudogbessi JP, Gary-Bobo M, Adomou A, Adjalian E, Alitonou GA, Avlessi F, Garcia M, Sohounhloue DC, Menut C
Publikováno v:
Natural product communications [Nat Prod Commun] 2014 Feb; Vol. 9 (2), pp. 261-4.